Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
Lekar/undersökningar

Hur roligt är det på din arbetsplats?

2015-08-29 20:35 #0 av: Loris M

Har du kul på jobbet? Skrattar ni mycket och fikar ni tillsammans? Eller är du en av de som ingår i de 6% som aldrig skrattar på jobbet? Här kan du ta tempen och se hur roligt just du tycker det är att jobba på din arbetsplats. 

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2015-08-29 20:42 #1 av: Loris M

Lite fakta om glädje på jobbet: 

  • Inlärningsförmåga och kreativiteten förbättras
  • Stress kan lindras
  • Välbefinnande ökar

Källa

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2015-08-30 14:41 #2 av: Thiah

Vi skrattar massor. Skulle aldrig kunna vara på en arbetsplats där man inte skrattar och har roligt.

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. /Nalle Puh

Anmäl
2015-09-02 19:18 #3 av: OberonsMatte

Det är otroligt viktigt att det finns glädje och skratt på jobbet! Att det finns utrymme för att se det humoristiska i tillvaron och att man kan skratta åt både sig själv och (med) andra. Det ger energi,  kraft och stärker samhörigheten som är så viktig! Vågar man skratta och "göra bort sig" vågar man också ofta diskutera mer med varandra och då kan man komma fram till väldigt bra och kreativa lösningar.

Det är viktigt att allt inte bara flabbas bort utan att man även kan vara seriösa.

Sajtvärd Katter iFokus

Anmäl
2016-01-12 08:37 #4 av: Loris M

Ballong

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.