Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
Tips och inspiration

1:a september

2015-09-01 11:17 #0 av: Loris M

God förmiddag på er alla! Glad

Tänkte att vi ibland ska kunna prata om precis vad vi vill och som inte nödvänditvis behöver handla om barn eller pedagogik. Därför har jag lagt till en ny diskussionsrubrik. Vill ny skapa morgontrådar eller bara prata om det ni gör eller tänker på just då, så är det fritt fram att skriva.

Just nu jobbar jag hemifrån men rätt som det är hamnar jag här.Glad Har även hunnit med att handla och titta på dr. Phil en liten stund. Han intervjuade Kelli Stapleton som efter många års våld och kamp med sin tonårsdotter som har autism, beslutade sig för att avsluta både hennes och sitt eget liv. Ledsen Båda överlevde som tur är men så fruktansvärt tragiskt  att man inte ser en annan utväg. 

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2015-09-01 11:50 #1 av: Magi-cat

Såg en del av dr Phil-programmet. Så djupt tragiskt! Gråter

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.