Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
Övrigt

En ny sajt för pelagonintresserade

2015-10-10 13:00 #0 av: [Garntroll]

Hej. Är inte medlem här men fick tillstånd av sajtens värd att göra reklam för en nystartad sajt.

http://pelargoner.fria.ifokus.se/

En sajt för den som är intresserad av pelargoner. Nybörjare som proffs är välkomna.

Anmäl
2015-10-10 13:31 #1 av: Loris M

Lycka till med sajten! 

(Jag vet hur jobbigt och frustrerande det kan vara när det tekniska inte fungerar. Om du kopierar det jag skrivit nedan och klistrar in i din signatur så borde det fungera. Jag har gjort Pelargoner och Autism klickbara så man kommer till sajterna direkt.)

Sajtvärd för Pelargoner

Medarbetare på Autism

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2015-10-10 13:32 #2 av: [Garntroll]

Ok. Tackar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.