Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
OT - Diverse

Autism

2015-10-15 13:17 #0 av: Skorpion76

Den här sajten riktar sig speciellt till dem som själva har autism eller är anhöriga. Man brukar säga att exempelvis Asperger Syndrom  är en lättare form av autism, men autism handlar om så oerhört mycket mer än så. Autism är en dold funktionsnedsättning som innebär att man har ett annat sätt att uppfatta sin omgivning. De har svårt för att sortera intrycken som de möter i sin vardag och klarar heller inte av snabba och plötsliga förändringar, vilket vållar en del problem för omgivningen. Speciellt om de inte är insatta i och vet vad autism är för någonting. 

http://autism.ifokus.se/ 

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2015-10-15 13:25 #1 av: Loris M

Lycka till med sajten! Blomma

Du glömde att länka till sajten så jag har ordnat det! Skämtar

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2015-10-15 13:29 #2 av: Skorpion76

Oki, tack! 

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.