Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
Info från admin

Månadens kluring

2015-11-02 12:27 #0 av: Loris M

Från och med november kommer vi att börja med något som vi kallar för "Månadens kluring". Det innebär att i början av varje månad kommer jag eller min medarbetare att göra en kluring som har som tema det som skrivits under den senaste månaden på denna sajt, både fakta och nyheter. Med andra ord, behöver man inte vara förskolepedagog för att kunna svara på frågorna. Läser man ofta här ska man kunna svara på frågorna. 

Om man däremot inte läser så ofta här eller inte hinner titta in så ofta, får man genom frågorna en bra uppdatering om vad som skrivits på sajten. Fördelen är att man då kan leta upp och läsa sådant som verkar intressant. För att underlätta för er, kommer jag att länka till alla trådar där frågorna är hämtade ifrån i kluringens första inlägg. Glad

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2015-11-02 19:10 #1 av: Magi-cat

Bra idé! Glad

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl
2015-11-26 10:47 #2 av: Loris M

Under december kommer ingen kluring. Dels har jag inte skrivit så mycket under november som jag brukar. Dels har intresset för förra månadens kluring varit svagt. Bara fyra personer svarade. Jag avvaktar lite med det här. 

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.