Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
OT - Diverse

Trevlig helg!

2015-12-04 19:18 #0 av: Loris M

Sitter och längtar efter snön samtidigt som stormen härjar ute. Här har vi fortfarande inte haft snö. Inte en enda snöflinga. OberördJag älskar snön och är det vinter då ska det se ut som på bilden nedan, tycker jag. 

Önskar er alla mycket snön och en trevlig och stormfri helg! Glad

Pixabay.com

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2015-12-04 19:25 #1 av: VildaVittra

Jag vill också ha snö, längtar enormt efter att få åka pulka (ja, jag är snart 40 år gammal och leker fortfarande i snön Förlägen). 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2015-12-04 19:30 #2 av: Loris M

#1 Härligt! Skrattar Jag tycker också om att åka pulka, leka och måla i snön... FörlägenNär jag jobbade som förskollärare så var det legitimt att leka utan att någon tycker att det är konstigt. Men nu när jag passerat 40 och inte jobbar i förskolan så kan jag fortfarande göra det. För nu bryr jag mig inte så mycket om vad andra tycker. Skämtar

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.