Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
Specialpedagogik

Specialpedagogikens dag 2016

2016-02-06 14:01 #0 av: Loris M

Om ni är intresserade av specialpedagogik så rekommenderar jag varmt ett återkommande evenemang, "Specialpedagogikens dag" (den 9:e mars) som arrangeras av Specialpedagogiska  institutionen, Stockholms universitet. Det är helt kostnadsfritt och öppet för alla.

Jag har precis anmält mig och i år är temat nyanlända och deras lärande och villkor. På e.m. finns det tre parallella seminarier med föreläsare från bl. USA och Nya Zeeland. Är ni intresserade så passa på och anmäl er omgående. Biljetter brukar ta slut på några få dagar. 

Via länken nedan kommer ni till information om tider, föreläsare, innehåll och länken till anmälan. 

http://www.specped.su.se/om-oss/evenemang/specialpedagogikens-dag-2016-1.260584

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2017-01-27 11:31 #1 av: Loris M

Snart är det dags för specialpedagogikens dag 2017. De öppnade anmälan igår och efter 12 timmar tog platser slut. Nu finns det möjlighet att anmäla sig till en reservplats. 

http://www.specped.su.se/samverkan/specialpedagogikens-dag/specialpedagogikens-dag-2017-1.300388

Fokus för i år är språkstörning. 

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2017-01-27 12:32 #2 av: Loris M

UR brukar filma alla föreläsningar och här kan ni se förra årets:

https://urskola.se/Produkter/194851-UR-Samtiden-Specialpedagogikens-dag-2016-Integration-genom-korsang

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.