Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
Värdegrundsfrågor

Rektorn målade naglar i regnbågens färger

2016-02-29 18:42 #0 av: Loris M

"Stenungskolan i Stenungsund har temaveckan "kärleken är fri".Något som man har haft de senaste åren för elever i årskurs åtta i Stenungsunds kommun.Och budskapet är tydligt:

– Att kärleken är fri. All form av kärlek ska lyftas fram och premieras, säger Mattias Berntsson, rektor på Stenungsund, som ingår i projektet. /.../  Jag funderade kring vad jag kunde göra för att visa budskapet ordentligt för eleverna på skolan. Friidrottaren Emma Green har ju gjort det tidigare. Så jag målade helt enkelt naglarna i HBTQ-färgerna, säger Mattias Berntsson."

Hjärta

Källa

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2016-02-29 18:46 #1 av: [NeferNefer]

Underbart och starkt gjort HjärtaKärlek är kärlek!

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.