Värdegrundsfrågor

Rektorn målade naglar i regnbågens färger

2016-02-29 18:42 #0 av: Loris M

"Stenungskolan i Stenungsund har temaveckan "kärleken är fri".Något som man har haft de senaste åren för elever i årskurs åtta i Stenungsunds kommun.Och budskapet är tydligt:

– Att kärleken är fri. All form av kärlek ska lyftas fram och premieras, säger Mattias Berntsson, rektor på Stenungsund, som ingår i projektet. /.../  Jag funderade kring vad jag kunde göra för att visa budskapet ordentligt för eleverna på skolan. Friidrottaren Emma Green har ju gjort det tidigare. Så jag målade helt enkelt naglarna i HBTQ-färgerna, säger Mattias Berntsson."

Hjärta

Källa

2016-02-29 18:46 #1 av: [NeferNefer]

Underbart och starkt gjort HjärtaKärlek är kärlek!

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)