Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
Övrigt

Vikarieförmedlingen? Erfarenheter?

2016-06-29 10:52 #0 av: Kneko

Någon har erfarenhet av Vikarieförmedlingen? Antingen att ni själv varit där elelr haft med dem att göra på era förskolor, etc. Blev kallad till introduktionsmöte idag i Sätra och ska självklart dit och kolla hur det är. Vill mest se om det någon som har haft erfarenhet av dem, positivt och negativt. Har jobbat som vikarie på en privat förskola tidigare så jag är inte så insatt i dessa företag. 

Anmäl
2016-06-29 11:38 #1 av: Loris M

Undrar du över om någon har erfarenhet av just den specifika vikarieförmedlingen som du ska besöka eller överhuvudtaget? 

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2016-06-29 12:00 #2 av: Kneko

Ja, specifikt den. :)
http://www.vikarieformedlingen.nu/

Anmäl
2016-06-29 12:08 #3 av: Loris M

Okej, då hoppas jag att någon som känner till den ser din fråga :) 

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.