Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
Arbetsmiljö

Kvinnan ska ha hotat att döda rektorn

2016-06-30 20:36 #0 av: Loris M

Jag har skrivit tidigare om det ökande våldet på skolor, där elever hotar, trakasserar och misshandlar sina lärare. Samt om föräldrar som i allt större utsträckning anmäler skolor till Skolinspektionen eller hotar när de är missnöjda med barnens betyg. Det känns som att läraryrket håller på att blir ett av de farligaste. Nu senast detta:

"Enligt stämningsansökan drog kvinnan ett finger över sin hals samtidigt som hon sade att hon skulle döda rektorn. Hotet ska ha skett under ett utvecklingssamtal med en kollega till rektorn.

Enligt förhör med vittnen ska kvinnan ha sagt att "Om vi inte i god tid får veta när barnen ska ha kvarsittning kommer jag att döda XX", skriver Hallands Nyheter. Kvinnan förnekar brott."

http://www.expressen.se/gt/mamma-atalas-for-dodshot-mot-rektor/

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2016-07-02 19:27 #1 av: Chilinöt

Men fy, vad är det som händer med folk?

Anmäl
2016-07-04 06:56 #2 av: [NeferNefer]

YrarVad är det för fel på folk?

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.