Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
Övrigt

NY SAJT: Bokcirkel!

2016-07-06 08:53 #0 av: Loris M

Igår fick jag ett infall och startade en ny sajt: BokcirkelGladOm du som jag älskar böcker och tycker om att läsa och diskutera böcker med andra så är du hjärtligt välkommen att titta in!

Ha överseende med att det inte finns så mycket skrivet än, då jag håller på att bygga upp sajten. Tanken är att sajten ska fungera som en vanlig bokcirkel fast på nätet och att vi väljer ut och läser en bok i månaden. Har du några idéer eller synpunkter, berätta gärna. 

http://bokcirkel.fria.ifokus.se/discussions

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2016-07-07 09:49 #1 av: Niklas

Vilken bra användning av en sajt.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2016-07-07 09:53 #2 av: Loris M

Tack Niklas! Det verkar som att mina medlemmar är öppna för att den ska ingå i nätverket så jag kommer nog snart att be dig om det. Glad

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2016-07-07 16:46 #3 av: Niklas

:-)

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.