Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
Övrigt

Taskig förälder?

2016-08-15 13:39 #0 av: Anonym

Dåligt samvete. Jag berättade i morse för en av fröknarna att det mindre av mina barn brukar slå det större syskonet hemma. Nu känner jag mig som att jag har förrått mitt barn. De har aldrig sagt nåt om att barnen slår varandra på dagis, så kanske det mindre barnet bara slår det större hemma? Var det elakt eller onödigt sagt av mig? Jag tänkte att de kanske bör hålla koll på barnen så de inte slåss, men det gör de nog ändå utan att jag säger såna saker.

Anmäl
2016-08-15 13:53 #1 av: alicetrött

Det är väl absolut inte fel att säga det om det är så det är.

Anmäl
2016-08-15 14:23 #2 av: Fridaaaa

Nej du är inte taskig förälder! Bra att förskolan får veta om i fall att.

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2016-08-17 21:45 #3 av: Urhasten

Jag tycker att det är bra att du informerar din förskola så att ni ska få ett bra samarbete både in- och utvärtes förskolan/hemmet Glad

Om du är orolig över hur pedagogerna tog det kan du alltid höra med dem om hur det har gått och kanske be dem se sin åsikt.

Probipet - en mage i balans ger friska hundar och katter Hjärta

Anmäl
2016-08-23 10:39 #4 av: OlgaMaria

Jag tycker inte det var fel eller konstigt att säga så, däremot vet man ju aldrig hur vissa personer tar emot saker man säger. Men om de skulle ta det dåligt på något sätt så är det omognad från deras sida.

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl
2016-08-23 20:21 #5 av: Thiah

Jag som pedagog skulle bli "glad" över infon. Då kan man hålla ett extra öga ditåt

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. /Nalle Puh

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.