Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
Specialpedagogik

Stödmaterialet för delaktighet blev en succé

2016-08-16 17:45 #0 av: Loris M

"För ungefär ett år sedan lanserades stödmaterialet Delaktighet - ett arbetssätt i skolan. Materialet, som bygger på en modell bestående av sex delaktighetsaspekter, ska fungera som stöd till pedagoger, lärare och skolledare, eller andra som vill hitta sitt sätt att jobba med delaktighet för elever. Intresset för stödmaterialet har sedan lanseringen varit stort, den första upplagan tog slut snabbt. I dagsläget har nästan 18 000 exemplar gått åt och ännu en omgång är beställd.– Många pedagoger och skolledare har visat intresse för arbetssättet som beskrivs i stödmaterialet och velat använda materialet som stöd i kartläggningen på deras skolor, säger Liselott Ljunggren, rådgivare på Specialpedagogiska skolmyndigheten."

https://www.spsm.se/kurser--aktiviteter/nyheter/nyheter/succe-for-stodmaterial-for-delaktighet/

Via den här länken kommer ni till SPSM-s hemsida och till materialet som kan laddas ner kostnadsfritt. 

https://webbshop.spsm.se/delaktighet-ett-arbetssatt-i-skolan/

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2016-11-01 20:42 #1 av: Loris M

Någon som använder sig av detta stödmaterial?

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.