Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
Övrigt

Vill du bli lekvolontär?

2016-10-30 15:45 #0 av: Loris M

Det här är verkligen en fin initiativ. Vet ni om det finns i andra städer?

"Unga Örnar Stockholms län samarbetar med ett asylboende i Stockholm för att ge de boende barnen utrymme till just en rolig och meningsfull fritid! För att göra det åker våra lekvolontärer (volontärer från 18 år och uppåt) ut till boendet en till två gånger i veckan under kvällstid för att i boendets barnaktivitetsrum hålla i pyssel, lekar, med mera och fungera som fritidsledare, samtidigt som de bidrar till ett varmt bemötande och en god integration.

Vi söker nu dig som vill vara lekvolontär. Välkommen att skicka in din ansökan!"

Källa

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2016-11-27 20:07 #1 av: älvornas dal

Verkligen bra. Ingen aning om det finns där jag bor.

Anmäl
2016-11-29 16:06 #2 av: Magi-cat

Strålande idé! Tummen upp

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.