Traditioner och firande

Halleluja framfört av tioåriga Kaylee Rodgers

2016-12-23 11:59 #0 av: Loris M

Med denna vackra sång vill jag önska er en God Jul! PresentStjärnor

"Killard House principal Colin Millar told ITV that Kaylee was very shy when she started at the school. She “wouldn’t really read out in class,” he said. So “to stand and perform in front of an audience is amazing ... It takes a lot of effort on Kaylee’s part.”

The video was posted to Facebook and YouTube, where it received numerous comments, many of which expressed amazement.

“The fantastic thing about this video is that it’s not just good because she’s 10. And it’s not just good because she’s dealing with autism and ADHD,” one YouTube commenter wrote. “It’s good because it’s good ― really good.”"

2016-12-23 20:04 #1 av: [NeferNefer]

Så vackert!!! GråterHjärta

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)