Tematiskt arbetssätt och projekt

Vad gör barnen på er förskola med prp?

2017-11-11 07:18 #0 av: Emo

Hur använder ni prp (plaströrpärlor) på er förskola?
Gör ni bara platta bilder eller gör ni annat?
Varifrån hämtar ni inspiration?

2017-11-11 07:40 #1 av: Loris M

När jag jobbade på förskola var det mest platta bilder efter mallar eller sådant som barnen själva hittat på. Kan inte minnas att vi gjorde något mer avancerat så som på din bild.

Annars använde vi prp till att göra halsband och armband. Inte så fantasifullt med andra ord.

2017-11-11 08:02 #2 av: Aleya

Inte gjorde vi något 3d. Nu var ju det över 20 år sedan jag gick nått liknande detta. Men vi hade bara ramar som vi pysslade med.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

2017-11-11 08:21 #3 av: Hubert.prp

Man kan göra så mycket med prp. Det är både roligt och billigt. Dessutom kan det vara lärorikt. Här är en bild från mitt marknadsbesök, när vi äter glass.

2017-11-11 15:44 #4 av: Thiah

Vi kan köpa ca 1-2 stora burkar prp per termin så vi gör enbart platta modeller, tyvärr, eller halsband. (Jobbar på en förskola i finland).

Är ett bra sätt att spendera en regnig eftermiddag på..

Sonen är tyvärr inte alls intresserad ännu fast jag gärna skulle pärla bilar och sådant med honom. Skulle vara perfekt dekoration i hans fönster.

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. /Nalle Puh

Sajtvärd på Gravid.ifokus.se

2017-11-11 16:02 #5 av: Emo

#4 Det finns ju så mycket man kan göra. Kollade du Huberts berättelse om marknadsbesöket han gjorde?
Sa du bilar? Sådana här?

2017-11-11 16:08 #6 av: Thiah

#5 typ sådana. Finns också paket med med pärlor där man kan göra en viss disney bil (filmen Bilar).
Sonen skulle älska färdiga produkten men jag vill gärna att han gör lite av den också.

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. /Nalle Puh

Sajtvärd på Gravid.ifokus.se

2017-11-11 16:27 #7 av: Emo

#6 Kan man köra med den?

Emo, ägare till Emos Shop sen 1973

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.