Lek och lärande

Leksaksbibliotek

2018-11-15 12:07 #0 av: Loris M

Det här var en rolig och bra idé! Tummen upp

"Förskollärarna hade länge talat om att de ville ha mer koll på vilka spel, pussel och andra pedagogiska material som fanns på förskolan. Men det var inte förrän man i våras byggde biblioteket som det blev verklighet – nu ser alla mer tydligt vad som finns och man slipper ha allt, i en del fall samma saker, på avdelningarna. Det finns en del material även på avdelningarna, men biblioteket ger bättre överblick. Alla spel och pussel finns i biblioteket, liksom några nya playmobil-leksaker och flanosagor som förskolan köpte in i våras."

2018-11-15 14:13 #1 av: [NeferNefer]

Så smart Tummen upp

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

2018-11-16 18:34 #2 av: Magi-cat

Väldigt bra! Tummen upp

Hjärta "No nation can be free if it oppresses other nations" (F. Engels)

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.