Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
Lek och lärande

Leksaksbibliotek

2018-11-15 12:07 #0 av: Loris M

Det här var en rolig och bra idé! Tummen upp

"Förskollärarna hade länge talat om att de ville ha mer koll på vilka spel, pussel och andra pedagogiska material som fanns på förskolan. Men det var inte förrän man i våras byggde biblioteket som det blev verklighet – nu ser alla mer tydligt vad som finns och man slipper ha allt, i en del fall samma saker, på avdelningarna. Det finns en del material även på avdelningarna, men biblioteket ger bättre överblick. Alla spel och pussel finns i biblioteket, liksom några nya playmobil-leksaker och flanosagor som förskolan köpte in i våras."

https://forskolan.se/leksaker-till-lans/

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2018-11-15 14:13 #1 av: [NeferNefer]

Så smart Tummen upp

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-11-16 18:34 #2 av: Magi-cat

Väldigt bra! Tummen upp

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.