Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
Övrigt

Förskola i annat land än Sverige?

2019-03-09 12:23 #0 av: [Lollo55]

Hej!

Jag undrar vad ni som gått i verksamhet för barn i förskoleåldern i ett annat land än Sverige har för erfarenheter av detta? Vad har ni för minnen?

Anmäl
2019-03-09 12:34 #1 av: Loris M

Har du själv en sådan erfarenhet? Det skulle vara kul att höra om det i så fall.

Undrar du av någon särskild anledning eller är du bara nyfiken på hur det ser ut i andra länder?

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2019-03-09 12:43 #2 av: [Lollo55]

Jag har själv gått i förskola i Sverige, skulle därför vara kul att veta hur det ser ut i andra länder. Om det ser likadant ut eller om man gör på andra sätt. 

Anmäl
2019-03-09 13:25 #3 av: Loris M

Då får vi hoppas att någon har erfarenhet av det. 

Själv som barn har jag ingen erfarenhet av förskolan öht för min mamma jobbade som dagmamma. Glad

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.