Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
Arbetsmiljö

Arbetskläder samt öronproppar

2017-01-29 16:13 #0 av: Quinzel

såg i senaste numret av "förskolan" att temat var arbetskläder. Det fanns med bilder som visade hur dom såg ut och en pedagog hade på sig ett par arbetsbyxor i jeans som såg riktigt bra ut. bekväma, luftiga och användbara, någon som har tips på var man kan köpa liknade? Helst så vill man ju ha funktionella och bekväma byxor men gärna också att dom är snygga/ smälter in lite.

Sedan undrar jag om det finns tips på bra öronproppar som man kan använda när man jobbar? skulle helst vilja ha ett par så man fortfarande hör barnen bra men som tar borta alla farliga höga ljud samt med ett snöre så man kan ha dom runt halsen när man tar av dom. 

Anmäl
2017-01-30 10:45 #1 av: Magi-cat

#0 Musikproppar, kanske? Finns på apoteket. De har snöre så man kan hänga dem runt halsen.

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl
2017-01-31 14:01 #2 av: Em_

Det finns proppar/snäckor som är framtagna för jakt, industri med mera. Det flesta är dock rätt dyra, vet inte om det kan vara värt det om man använder de dagligen. Hemskt egentligen att det behövs, barnens öron utsätts ju för samma ljud.

Typ sånna här 
http://www.proffsmagasinet.se/skydd/horselskydd/horselskydd/peltor-tactical-earplug-lep-100-eu-oronproppar?vat=1&gclid=Cj0KEQiAiMHEBRC034nx2ImB1J0BEiQA-r7ctkQ5m9TIZsFjTggGlIqFETNd3nKcOcIZGNQj03GHcTYaAnR-8P8HAQ

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.