Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Arbetslaget Arbetsmiljö Barns rättigheter, delaktighet och demokrati Bedömning och dokumentation Forskning Fritidshem Föräldrasamverkan Genus Hållbar utveckling IKT och digitalt lärande Info från admin Kvalitets- och utvecklingsarbete Ledning och organisation Lekar/undersökningar Lek och lärande Litteratur Matematik Naturvetenskap och teknik OT - Diverse Pedagogiska dilemman och svåra samtal Pedagogiska inriktningar Pedagogiska miljöer Samhällsdebatt Skapande och estetiska uttrycksformer Skola och förskoleklass Specialpedagogik Språk och flerspråkighet Styrdokument Tematiskt arbetssätt och projekt Tips och inspiration Traditioner och firande Undervisning i förskolan Utbildning och studier Utomhuspedagogik Värdegrundsfrågor Yrkesprofession Övrigt
Pedagogiska miljöer

Grannarna klagar

2017-02-02 16:49 #0 av: Thiah

Läste denna artikel lite snabbt http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/pRy7o/techno-pa-forskolan-tar-kal-pa-grannarna

Först tänkte jag att om grannarna klagar borde ljudisoleringen bli bättre eller grannarna bara tåla att bo ovanpå ett dagis(eget jobb ligger i källare av ett hyreshus)

Men sen löser jag att de haft dansstunder uro hus och då blir jag lite tveksam.

Hur tänker ni?

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. /Nalle Puh

Anmäl
2017-02-02 21:38 #1 av: Loris M

Det här var ju märkligt! De har tydligen spelat techno en enda gång och nu får de aldrig göra det igen. FunderarVarför inte bara sänka volymen? 

Förskolan/huset är helt nybyggd och det är kanske nytt för grannarna att höra sådana "oljud" men kanske gör de bäst i att ändra attityd om de nu ska bo granne med förskolan. 

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2017-02-03 06:51 #2 av: Thiah

Sen tycker jag att det på dagtid måste få låta vare sig det är dagis eller grannar. 

Har själv en granne som spelar hög techno dagtid när föräldrarna är borta och det tycker jag att vi grannar får tåla. 

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. /Nalle Puh

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.